Čaj na erekci

Potíže s erekcí mohou postihnout každého muže a jen málokterý je ochoten o něm otevřeně hovořit. Mnohdy se jedná o citlivé téma, které nepatří mezi vhodná témata k rozhovoru. Přesto je dobré překonat stud a poradit se se svým lékárníkem nebo lékařem. Ten po vyšetření může vyhodnotit příčinu a následně předepsat vhodnou medikaci. Mnoho mužů však raději než na rady lékaře, spoléhá na dohledatelné informace na internetu. Odborné články či diskuzní fóra nabízí nepřebernou zpovědnici mužů, trpící stejnými problémy. Mnohdy pod vlivem reklamních slibů pak na internetu muž koupí lék pochybné kvality a raduje se, jak dobře pořídil.

 

Raději přírodní doplňky než neosvědčené léky

Vysoce účinné medikace nejsou k dostání jinak než na lékařský předpis, proto už by vám mělo přijít podezřelé, že jsou na internetu volně k sehnání. S největší pravděpodobností se bude jednat o padělky, které mohou mít účinnost placeba, a maximálně za ně vyhodíte peníze do koše. V některých případech však mohou ovlivnit i zdraví.

 

Lepší je sáhnout po doplňcích stravy, které mají příznivý vliv na erekci. Jejich užívání je bezpečné a zdravotně nezávadné. Tonikum, bylinné směsi či přímo čaj na erekci sice nedokáží zázraky, ale mohou skvěle fungovat jako prevence a řešit první projevy nedostatečné erekce.

 

Dočasná indispozice vs. erektilní dysfunkce

Erektilní dysfunkce je prokazatelná až v případě, kdy problém přetrvává déle než 6 měsíců. U většiny mužů se jedná pouze o dočasný problém, který je povětšinou způsobem nadmírou stresu či psychického vypětí. Na vině může být i nadměrná konzumace alkoholu, ostych či nedostatek spánku. Společně s odstraněním psychického problému, zmizí i problémy s erekcí. V případě, že se jedná o dlouhodobou indispozici, je dobré navštívit lékaře. Překonejte stud a nechte si skutečně pomoci od odborníka.

Karty