Doplněk stravy na erekci

Potíže s erekcí nejsou nic neobvyklého, řada mužů se však s tímto problémem nerada svěřuje a stydí se toto téma rozebírat s lékařem nebo lékárníkem. To je ale chyba! Právě lékař dokáže rozpoznat příčinu a předepsat vhodnou medikaci. A tak řada mužů, hnáni studem, hledají potřebné informace v odborných článcích či diskuzních fórech na internetu. A mnohdy zlákáni reklamou, koupí první výrobek, který jim přistane v hledáčku. Je ovšem důležité si uvědomit, že medikace, která je volně dostupná, nikdy nebude mít tížený výsledek. Ba naopak ještě může její dlouhodobé užívání způsobit zdravotní komplikace. Je však možné začít konzumovat některý přírodní doplněk stravy na erekci. Povětšinou se jedná o směsici bylin, které jsou známé už po staletí jako přírodní afrodiziaka.

 

Vůbec největší fenomén v roce 1998 zaznamenala firma Pfizer, která přišla s unikátní modrou pilulkou. Ta znamenala doslova revoluci a byla vysvobozením pro muže s dysfunkcí. Slavná pilulka však byla původně smíšlena jako lék na zvýšený krevní tlak, až později se ukázalo, že jeden z vedlejších příznaků je právě dlouhodobá erekce. Nadnárodní farmaceutická společnost až dodnes vydělává na viagře miliony a stala se jednou z nejznámějších společností vůbec. Mnoho firem se neustále snaží funkci této zázračné pilulky okopírovat, většinou ale marně. Viagra je však na lékařský předpis a patří mezi poměrně drahé léky. Pro pacienty navíc není hrazena z veřejného zdravotnictví. 

 

Dočasný problém či erektilní dysfunkce?

U mnoha mužů se jedná jen o dočasný problém vlivem nadměrného stresu, psychické či fyzické zátěže či následek nadměrné konzumace alkoholu. Pokud problémy s erekcí přetrvávají více než 6 měsíců, je možné mluvit o tzv. erektilní dysfunkci. V takovém případě je dobré obrátit se na lékaře se specializací na urologii.

 

Karty