Jak na problém s erekcí

Muži mají po dosažení věkové hranice 40. let až padesátiprocentní šanci, že budou muset řešit problémy s erekcí. Přitom s prodlužujícím se věkem a s delší etapou aktivního života, jsou dnešní čtyřicátníci muži na vrcholu svých sil. Často si chtějí znovu zakládat novou rodinu a touží být i pro své manželky a přítelkyně dokonalými sexuálními partnery. Neustálá obava ze selhání potom celou situaci ještě zhoršuje.

Porucha erekce nemusí být trvalá a ve většině případů za ni mohou civilizační faktory, jako je špatná životospráva spojená s kouřením a alkoholem, sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu hlavně na čerstvém vzduchu. Doslova zabijákem „mužnosti“ je dlouhotrvající stres.

Změna životního stylu

Muži mají většinou několik možností, jak na problémy s erekcí. Nemusí se vždy nutně začínat hned s návštěvou u lékaře a nechávat si předepisovat léky na rozšíření cév, které pomohou lépe prokrvit penis.

V počáteční fázi existují i jednoduché způsoby, jak řešit problémy s erekcí bez nutnosti svěřovat se s tímto ožehavým problémem lékaři.

Jako první věc je nutné zařadit do svého života více pravidelného pohybu. Nemusí jít nutně o návštěvu posilovny, možná stačí začít místo výtahu používat schody, brát psa na delší procházku, chodit s dětmi do parku nebo si jít párkrát týdně zaplavat. Dalším způsobem, jak na lepší erekci je celkové zlepšení životosprávy. Jde čistě o zvyk. Tučné a nezdravé jídlo konzumované od dětství je bráno jako „lahůdka“, ale stačí vytrvat a postupně nahrazovat nezdravé potraviny těmi prospěšnými. Během několika týdnů si organismus na nové složky potravy zvykne. Umírnit se v pití alkoholu by pro muže, který chce zlepšit svoji erekci, neměl být problém, stejně jako snížení množství konzumovaného rafinovaného cukru, přesolených jídel atd. Navíc změnou v jídelníčku dojde k výraznému prospěchu i pro celkový zdravotní stav a pokud se člověk bude cítit lépe, výrazně to ovlivní jeho náladu.

Využití přírodních prostředků

I příroda umí mužům podat pomocnou ruku a svými dary posílit schopnost erekce. Pokud se změnou životosprávy a celého životního stylu nedostaví zlepšení, existují byliny, které mohou v mnoha případech doplnit zmíněné změny v životním stylu. Rostlinných přípravků, které mohou být prospěšné jak na erekci, tak na celou řadu dalších problémů, jako je únava, oslabený imunitní systém nebo snižující se hladina testosteronu, je v nabídce celá řada a stačí jen vyzkoušet a najít právě to, co každému vyhovuje a pomáhá. Výhodou těchto přírodních produktů je jejich dostupnost. Zakoupit je lze v e-shopu s potravinovými doplňky a produkty zdravé výživy.

Pokud se schopnost dosáhnout kvalitní erekce nezlepší, je vhodné navštívit praktického lékaře, případně urologa. V některých případech může jít o problém spojený s jiným onemocněním.

Karty