Nemusíme být ztracení

To, že muži stojí o co nejpevnější erekci, není nic, co by se nevědělo. To se všeobecně ví nebo aspoň tuší. Pokud totiž muži po erekci někdy netouží, tak je to jedině v situacích, kdy se to vysloveně nehodí, kdy jsou tito třeba někde na veřejných a hustě zalidněných místech, při slavnostních událostech a podobně.

Jsou prostě situace, kdy není v žádném případě žádoucí, aby muži erekci měli, a kdy jsou tito rádi, když k ní u nich nedojde. Ale jakmile je pak muž někde v soukromí, a to zejména je-li tam se žádoucí partnerkou nebo třeba i partnerem, jak je libo, rapidně změní názor. Tady už by byl každý snad i rád, kdyby měl erekci pokud možno nepřetržitě. A to pořádnou a pokud možno v přítomnosti natolik povolné partnerky, aby jí to nepřipadalo moc. Protože v takové situaci přináší erekce to, co se od ní očekává, tedy velice slastné pocity. Kterých se nechce zříkat nikdo.

Jenže nic na světě netrvá věčně. A i erekce tak jednou nevyhnutelně končí. Končí po každém aktu, s čímž se ještě dá smířit. Ale někdy končí ještě před samotným pohlavním aktem, případně během něj v nevhodném okamžiku. A pak to není nic, z čeho by se člověk radoval. Každý z mužů chce být mužem, a i když třeba nepostavil dům, nezasadil strom a nezplodil syna, chce mít aspoň erekci patřící k projevům mužnosti jistě.

Ale jak erekci mít, když ji člověk nemá? Pokud nemáte tušení, pak bych rozhodně nesázel na tak pošetilá řešení, jako si ho dejme tomu kvůli ztuhnutí strkat do mrazáku nebo potírat betonem. To by nebylo ono. Daleko lepší je podpořit mužné síly využitím něčeho, co skutečně prospěje, čímž mám na mysli dejme tomu ErectMax. Potravinový doplněk, který prospívá jak erekci, tak i psychice, a dodává nám energii a zvyšuje imunitu.

S tímto přípravkem tedy máme naději být zase jako zamlada. I když nám mužům, jak praví poťouchlý vtip, léta také nestojí.

Karty