Prodloužení erekce

Prodloužení erekce není jenom mýtus, jak se řada lidí mylně domnívá. Poruchy erekce jsou u mužů velmi časté, podle zdravotních statistik se s nimi za život setká každý druhý muž. Pokud není na vině erektilní dysfunkce, o které je možné hovořit až s odstupem několik měsíců, velmi často je na vině psychický stav muže. Nervozita, přepracovanost, stres, úzkost, deprese nebo nadměrná konzumace alkoholu, to všem může mít negativní vliv na sexuální život muže. Velmi často se muži potýkají také s nedostatečnou sexuální výdrží, která může v opačném pohlaví vyvolávat rozporuplné pocity. Jak tedy v takovém případě reagovat? A je možné ovlivnit délku erekce?

 

Při erekci dochází k cirkulaci krve do penisu, díky které roste a tvrdne. Tento jev je povětšinou závislý na vnějších podnětech a také díky topořivým tělesům, které jsou tvořeny houbovitou erektilní tkání. Délka a kvalita erekce je do značné míry závislá na četnosti pohlavního styku či sebeuspokojování. Pokud muž pravidelně masturbuje, případně se oddává sexuálním hrátkám, je prokázáno, že může do značné míry oddálit svou ejakulaci.

 

  • Bylinky na prodloužení erekce či zvýšení sexuálního libida

Příroda je mocná a v případě bylinek na podporu erekce to platí dvojnásob. Slyšeli jste už o mace peruánské, která je též přezdívána peruánskou Viagrou? Její účinky na mužskou erekci jsou známé již celá staletí a byla by škoda, kdybyste je nevyzkoušeli na vlastní kůži. Krom kvality erekce má maca příznivý vliv na sexuální libido či plodnost u obou pohlaví. U nás jí najdete nejčastěji ve formě jemně namletého prášku, čaje či lisovaných tablet.

 

Vyzkoušet však můžete i další bylinky jako je kotvičník zemní či ženšen pravý, které jsou též známy svými účinky na mužskou potenci. Krom toho pomáhají i s unavenou myslí, při nervovém vypětí a podporují činnost mozku.

Karty