Zkušenosti se Sildenafilem

Zkušenosti se Sildenafilem má řadu mužů, které trápí problémy s erektilní disfunkcí. Jen málo mužů si uvědomuje, že se jedná o četnější problém, než je jim mnohdy předkládáno. Jedná se však o problém, který muži neradi řeší se svým lékařem a tak mnohdy pod vlivem studu míří na internet, kde hledají odpovědi na diskuzních fórech či v odborných článcích. Ne vždy je však na vině fyzické onemocnění, mnohem častěji se na kvalitě erekce podepíše psychický stav, životní styl či některé medikamenty.

 

Dočasný problém či erektilní dysfunkce?

O erektilní dysfunkci je možné hovořit až za předpokladu, že problémy s erekcí přetrvávají déle než 6 měsíců. V takové situaci by už měl muž navštívit specialistu, který může odhalit příčinu problému, případně předepsat odpovídající medikaci.

 

Ovšem spíše než zdravotní problém je na vině psychický stav muže. Vyčerpání, přepracování, únava, úzkost či deprese mohou sexuální život ovlivnit více, než si možná připouštíte. Potíže s erekcí mohou být i výsledkem špatné životosprávy, nadměrné konzumace alkoholu či kouření. A v neposlední řadě mohou být na vině i některé medikamenty na léčbu vysokého krevního tlaku či srdečních chorob.

 

Negativně může ovlivňovat erekci i zvětšující se prostata. Vlivem jejího zvětšování dochází k utlačování močové trubice. Nejenom moč, ale i krev při ztopoření musí překonávat blokádu, která je vlivem zvětšující prostaty vytvořena. I z tohoto důvodu se problémy s erekcí u mužů objevují povětšinou až s přibývajícím věkem.

 

Bylinné preparáty či cvičení

V prvotních projevech potíží je dobré sáhnout po bylinných doplňcích stravy s macou peruánskou či ženšenem pravým. Ty jsou známé již po celá staletí díky svým účinkům na mužskou potenci, plodnost, sexuální libido či kvalitu erekce. Pomoci mohou ale i tzv. Kegelovy cviky, které jsou známy již od roku 1948.

Karty