Zvýšení hladiny testosteronu

Pokud se o slovo hlásí produktivní věk, tak žádný chlap neřeší problémy spojené se snižováním hormonu v těle, se kterým se mu začne proměňovat život. Snaží se budovat především své svaly, aby okouzlit nejednu princeznu a samozřejmě si ženy musí přiznat, že pěkně vytvarovaný muž u nich zkrátka bude bodovat. Ovšem za pěknými svaly a také výkonností při pohlavním styku, stojí dostatek testosteronu. Ten s přibývajícím věkem jasně a zřetelně ubývá.

Jak poznat problémy s ubývajícím testosteronem?

  • Únava a vyčerpanost, která se dostavuje, i když jste spali dostatečně dlouhou dobu a měli byste být odpočatí.
  • Cítíte se vyhořelí, nepotřební nebo zkrátka nemáte chuť do života? I to může být důvodem proč zpozornět a hledat nějaké léky na zvýšení testosteronu.
  • Oslabené libido zoufale volá o pomoc, protože muž nedokáže uspokojit ani svoji partnerku. Tady už je to skutečně na hraně a obnova testosteronu je více, než žádoucí.
  • Již vás ani nenapadnou myšlenky, jak si to večer užijete a která poloha je pro vás ta nejpřijatelnější? To již úplně zoufale volá po změně a je čas přemýšlet, jak můžete zvýšit testosteron.
  • Slabá nebo vůbec žádná erekce? V mládí nepředstavitelná věc, vždyť chlap přece může mít sex pořád, klidně i několikrát.
  • Ejakulát již neprodukujete v takovém objemu nebo jste překvapeni, že vůbec nic nebylo? Nebuďte smutní i za tím stojí testosteron.
  • Ochabuje pomalu svalstvo a začínají se více rýsovat boky a bříško.

Snížená produkce hormonů

Pokud se problémy dostaví, tak je skutečně nutné zvýšení testosteronu u mužů, protože to je jedno z efektivních řešení. Zvýšit testosteron je možné i bylinnými doplňky stravy, kdy si lze vyhledat výrobky, které obsahují kotvičník, macu a arginin. Český výrobek ErectMax by mohl zajistit zvýšení hladiny testosteronu a úspěšný sexuální život i v pokročilém věku. Rozhodně není čas na trápení, odsouzení nebo lítost. I v tomto případě se nalezne řešení.

Karty