Gynostema

O poruchách mužské erekce toho bylo napsáno už mnoho. Dalo by se tedy říci, že se jedná o běžný problém, který trápí mnoho mužů. A to prakticky v každém věku. Přesto je stále mnoho mužů, kteří se nikdy neodhodlají navštívit svého lékaře a s tímto problémem se mu svěřit.

  • Existují i jiné možnosti, jak si svou mužnou sílu znovu nastartovat.
  • Muži v dřívějších dobách také přeci neměli možnost zajít do lékárny a koupit si vhodný preparát.
  • Museli hledat pomoc v přírodě.

Jednou z nejvíce využívaných bylin v oblasti problémů s erekcí je gynostema. Tato zajímavá rostlina je také známá pod označením jiaogulan neboli pětilistý ženšen.

Jiaogulan má pozitivní vliv na celý organismus

Už před šesti sty roky byl jiaogulan popsán v čínských klihách jako bylina nesmrtelnosti nebo také bylina dlouhověkosti. Přesto, že nemá nic společného se známým ženšenem, často se jí také říká „jižní ženšen“. Je to z důvodu obsahu gypenoididů, které vykazují podobné účinky jako ginsenoidy v pravém ženšenu. Oproti ženšenu je ale jiaogulan finančně dostupnější, protože jeho pěstování není tak náročné.

  • Rostlina jiaogulan byla pochopitelně podrobena vědeckým testům.
  • Ty odhalily příznivý vliv na lidský organismus.

Bylina je především antioxidantem. Má ale mnohem více pozitivních účinků. Jedná se o anitistresor a harmonizátor.

  • Dále ovlivňuje trávení, imunitní systém, snižuje cholesterol, normalizuje funkci jater a ledvin, a navíc snižuje hladinu cukru v krvi.

Zajímavý je jeho vliv na krevní tlak. Nízký dokáže zvýšit a vysoký tlak naopak snižuje. Lidé, kteří používají pětilistý ženšen, se dostávali do lepší fyzické kondice, měli rychlejší reakce a také se jim zvýšila vytrvalost. Všechny uvedené vlastnosti zvyšují nejen sebevědomí, lae také jsou příznivé na správnou funkci mužského těla. Proto se přidávají do bylinných produktů, které mají za úkol podporu erekce.

  • Čistě přírodní produkt ErectMax může tedy pomoci nejen se zvýšení vaší sexuální touhy, ale také s jejím naplněním.
Karty