Muži a andropauza

Životní cyklus se skutečně zastavit nedá a tak bohužel jak ženy, tak muži budou v určitém věku čelit podobným problémům, jen s jinými příznaky a také dopady na jejich sexuální život. Andropauza je totiž pánská záležitost, která ovšem je velmi podobná menopauze, která se týká výhradně žen. Je pravdou, že se velmi těžko popisuje, protože ji každý bude prožívat jinak a také neexistuje jednoznačné kritérium, podle kterého by se tento stav dal diagnostikovat. U žen je to zcela jasné v tom, že přestávají menstruovat a zastaví se tak produkce pohlavních hormonů. U mužů podle odborných studií, tak dochází k postupnému poklesu hormonů již od 30 let, ale první příznaky se projeví až tak o dvacet let později.

Co se děje v těle

Nejen že se tato ztráta začne projevovat na pokožce, ale také dochází ke ztrátě vlasů a dostavuje se celkem dost běžně i podrážděnost. Je to spíše emotivní záležitost, ale je pravdou, že to má konečný vliv i na kvalitu spánku a mnohem více se cítí vyčerpaní a unavení. To všechno by se dalo ještě nějakým způsobem obstát, ale co je úplně psychicky dostane do úzkých, to je mnohem horší. Nejvíce je totiž dostane to, že dochází ke ztrátě libida a bohužel se dostavují problémy v sexuálním životě. To je pro muže velká rána, z které není mnohdy východisko, pokud ovšem se tyto problémy nepodchytí včas. V současné době existuje mnoho zajímavých a celkem prospěšných produktů, které jsou zaměřeny na pánské problémy.

Přírodní doplněk stravy

ErectMax je ideální přírodní produkt, který se skládá z řady složek, které jsou tělo velmi prospěšné. Navíc řeší problémy, které jsou spojené s erekcí a velmi příznivě působí na mužské libido a dokonce i tvorbu svalové hmoty. Podporuje správnou vitalitu, a jak to přírodní produkty umí, tak působí celkově příznivě na organismus. Skutečně takto snadno mohou mít muži pod kontrolou svůj sexuální život.

Karty