Sildenafil oral jelly

Sildenafil je lék na erektilní dysfunkci, který spatřil světlo světa v roce 1998, jen málokdo mu v té době předpovídal takový úspěch. Původně se totiž jednalo o prostředek k léčbě vysokého krevního tlaku či anginy pectoris. Až později se ukázalo, že u mužských dobrovolníků se objevuje jako jeden z vedlejších příznaků erekce. A tak světlo světa spatřila modrá pilulka s nezaměnitelným kosočtvercovým tvarem, která dostala jméno Viagra.

 

Ovšem od roku 2013 skončil farmaceutické společnosti patent na tento lék a od té chvíle můžeme na pultech lékáren či na internetu vídat Sildenafil od řady prodejců. Mezi takové produkty patří i Sildenafil oral jelly 100 mg či Sildenafil oral jelly 120 mg. Sildenafil oral jelly 100mg je lék na léčbu poruchy erekce, která slibuje stejné výsledky jako originální výrobek od značky Pfizer. Ten je ovšem pouze na lékařský předpis a není hrazen z veřejného zdravotnictví. Další možnost jak léčit erektilní dysfunkci představuje oral jelly 100mg kamagra, která je v porovnání s originálním Sildenafilem několikanásobně levnější.

 

Správné dávkování

Kamagra oral jelly 100mg není vhodné konzumovat více než jedenkrát denně. Obsahuje totiž účinnou látku Sildenafil citrate, která při větší koncentraci v těle může způsobovat zdravotní problémy. Účinky po konzumaci Sildenafilu se obvykle dostaví po dostatečné sexuální stimulaci a jejich účinek trvá přibližně 5 hodin. Podobně jako u originálního produktu na erekci se nedoporučuje jeho konzumace s alkoholem či mastnějším jídlem, které by mohly účinek negativně ovlivnit.

 

Kdo by se měl Sildenafilu vyhnout?

Sildenafil není určen pro muže, kteří prodělali v minulosti infarkt, případně se léčí s některými srdečními chorobami či vysokým krevním tlakem. Konzumace Sildenafilu oral jelly se také nedoporučuje v případě užívání některých léků na cukrovku či antidepresiv.

Karty