Vitamíny na erekci

Potíže s erekcí trápí muže napříč věkovými kategoriemi. Přitom ne vždy se může jednat o zdravotní problém, zvláště v mladším věku je povětšinou na vině psychický stav. Nedostatečná či špatně udržitelná erekce, která vede k neschopnosti sexuálního styku, má za následek u mnoho mužů frustraci či ztrátu sebedůvěry. Přitom se mnohdy jedná o problém, který má vcelku jednoduché řešení.

 

Erektilní dysfunkce či krátkodobý problém? U řady mužů, zvláště v nižším věku, se nejedná o problém organického základu. Mnohdy je na vině psychika doprovázená stresem, únavou, vyčerpáním, přepracovaností či depresemi. V případ, kdy se psychický stav muž ustálí, odezní i poruchy erekce. Na vině může být i celá řada dalších faktorů, jako je špatný životní styl, nadměrná konzumace alkoholu či konzumace některých léčiv. Mezi nejznámější léky, které jako jeden z vedlejších účinků vykazují poruchy erekce, jsou ty na cukrovku či zvýšený krevní tlak. Jedná se o typický jev tzv. beta-blokátorů. O nežádoucích účincích těchto léků informujte svého lékaře, který může pozměnit medikaci. Nikdy je však nevysazujte bez jeho vědomí.

 

Mnoho mužů se v pozdějším věku setkává s horší citlivostí penisu, což má za následek i hůře dosažitelnou erekci. Není od věci zařadit do svého jídelníčku vitamíny na erekci, které jsou povětšinou směsicí bylin. Ty příznivě účinkují na mužskou potenci, libido a zlepšují kvalitu erekce.

 

Erektilní dysfunkce je jev, který je doprovázen nedostatečnou či špatně udržitelnou erekcí po dobu delší než 6 měsíců. V takovém případě se již doporučuje odborné vyšetření lékaře, který zjistí příčinu a předepíše i odpovídající medikaci. Léky na erekci jsou vždy a pouze na lékařský předpis, neboť u zdravých jedinců by mohly způsobit nejednu zdravotní komplikaci. Navíc nejsou hrazeny z veřejného zdravotnictví a rozhodně nepatří mezi nejlevnější.

Karty