Bylinky na erekci

Dnešní hektický způsob života příliš neprospívá sexuálnímu apetitu a také se častěji u mužů setkáváme s potížemi s erekcí. Ty mohou mít celou řadu příčin, povětšinou se jedná o krátkodobí problém vlivem zvýšeného stresu, únavy nebo nadměrné konzumace alkoholu. Potíže s erekcí odezní během několika dní a návštěva sexuologa není nutná. Pokud se ovšem už delší dobu potýkáte s palčivým problémem způsobeným špatnou či nedostatečnou erekcí, je zapotřebí tento problém řešit. Pro řadu mužů se jedná o velmi citlivé téma a je pro ně náročné svěřit se jinému muži. Ovšem lékař dokáže odhalit příčinu a následně zvolit adekvátní medikaci.

 

Stále se však najde řada mužů, kteří se stydí tento problém řešit a sexuologa odmítají navštívit. Pokud je opravdu strach tak silný, že brání v návštěvě odborníka, je možné sáhnout po bylinných doplňcích stravy či homeopaticích na erekci. Jsou však určeny i pro muže, kteří problém v tomto ohledu nemají a hledají vhodnou prevenci. Moc přírody může být v mnohých ohledech opravdu silná a neměli bychom jí podceňovat. Pojďme si představit hned několik bylinek na erekci.

 

  • Kotvičník zemní

Mezi nejznámější zastupitele bylin na erekci je považován kotvičník zemní. Jedná se o jednoletou bylinu, která má drobné kvítky. Pomáhá přispívat k normální hladině hormonů v lidském těle. Není tak primárně určen pouze pro muže, ale zalíbení v jeho konzumaci mohou naleznout i ženy, které trápí hormonální nerovnováha. Jeho pravidelné užívání příznivě podporuje potenci, množství spermií u mužů a celkově obohacuje sexuální život obou partnerů.

 

  • Ženšen pravý

Ženšen pravý je rostlina z čeledi aralkovitých. Vyznačuje se zelenobílými květy a dorůstá až do výšky 60 cm. Představuje přírodní afrodiziakum a v řadě zemí je i dodnes považován za lék proti neplodnosti. Pravidelná konzumace má příznivý vliv na potenci a zvýšení libida.

Karty