Dávkování argininu

Také se potýkáte s problémem s erekcí, který do značné míry ovlivňuje váš milostný život? Samozřejmě je možné navštívit specialistu, který vám předepíše léky na problémy s erekcí. Je však možné vydat se i poněkud rozdílnou cestou v podobě přírodních doplňků stravy, které mohou dopomoci ke zlepšení daného problému. Většinu z nich tvoří účinná látka L – arginin.

 

Problémy s erekcí nejsou vůbec ojedinělou záležitostí, trápí více než polovinu mužů od 35 do 65 let. Přitom hlavní příčinou nemusí být vždy zdravotní problém, velkou roli hraje i psychiku. Erekce patří mezi nejsložitější procesy v mužském těle, není se tedy čemu divit, že v případě psychické nerovnováhy může nastat problém i v tomto ohledu. Správné dávkování argininu však může být odpovědí na komplikace s tímto problémem.

 

A co je to vůbec arginin? Jedná se o aminokyselinu, která tvoří bílkoviny. V těle se pak následně proměňuje na oxid dusný. Ten přitom hraje zásadní roli v boji za lepší erekci. Problémy s erekcí není dobré podceňovat, tedy za předpokladu, že nejsou způsobeny například větším stresem či zvýšenou konzumací alkoholu. Pokud však problémy přetrvávají, je lepší navštívit odborníka, který pomůže určit konkrétní příčinu.

 

Arginin dávkování

S argininem, stejně jako s jinými doplňky stravy je dobré začínat s obezřetností. Nadměrná konzumace zvláště za předpokladu, že na vyšší dávky není tělo připraveno, může mít za následek žaludeční potíže či bolest břicha. Doporučení denní dávka se určuje poměrně těžko, neboť ho přijmeme i v běžné stravě společně s dalšími aminokyselinami. Na problémy s erekcí se doporučuje zkonzumovat denně alespoň 5 g argininu. Pokud máte pocit, že nejste schopni tak velké množství zkonzumovat za pomoci běžné stravy, je možné požadované hodnoty dosáhnout právě za pomoci přírodních doplňků.

Karty