Lepší erekce

Problémy s erekcí za život potrápí řadu mužů, není však zapotřebí hned propadat panice. Na vině mnohdy bývá psychický stav nebo nadměrná konzumace alkoholu. Ani při dlouhodobějším problému se přitom ne vždy vyplatí hned sahat po pilulkách, ale vzít na pomoc doplňky stravy a začít správným způsobem posilovat pánevní dno. A jak? Za pomoci Kegelových cviků! Jejich nesporná výhoda tkví v jejich nenáročnosti a navíc je můžete provádět nepozorovaně – na poradě nebo při čekání na tramvaj. Nikdo si přitom nevšimne, že si chvilku krátíte právě prací na lepších sexuálních výkonech.

 

Řada mužů se bojí vyhledat pomoci odborníka, který může mnohdy indikovat problém a následně nasadit doporučit cvičební techniku, případně předepsat vhodnou medikaci. Mnohdy nevědomky muži na internetu kupují preparáty pochybného původu s nadějí, že tohle bude to pravé. Nejenom, že zbytečně utrácejí peníze, ale riskují i své zdraví. Pokud opravdu chcete podpořit správnou erekci, je možné toho docílit za pomoci přírodních doplňků stravy. Ty jsou běžně k zakoupení v lékárnách i na internetu bez předpisu. Povětšinou se jedná o směsici bylin, které mají pozitivní vliv na mužskou potenci a v starověkých léčitelství jsou využívány po tisíciletí.

 

Ne vždy je na vině pouze zdravotní problém, který nedovoluje muži vést plnohodnotný sexuální život. Hlavním důvodem může být i nadmíra stresu, pracovní vypětí, nedostatek spánku, únava či nadměrná konzumace alkoholu. Problémy s erekcí pak v tomto případě odezní ve chvíli, kdy se mužům psychický stav dostane zpět do normálu.

 

Na lepší erekci mají příznivý vliv i některé pohybové aktivity. Mezi ně patří například chůze, jogging nebo třeba tenis. Erekce se zhoršuje i s přibývajícím věkem, proto je dobré zůstat aktivní i v pokročilejším věku. Ideální je pak třeba jízda na kole, kde není vyvíjen příliš velký nárok na pohybový aparát.

Karty