Posílení erekce

Nedostatečná nebo špatně udržitelná erekce je mnohdy mylně spojována s vyšším věkem nad 50 let. Je sice pravda, že muži staršího věku trpí častěji na problémy spojené s erekcí, přesto to není pravidlem. V mnohých případech se jedná pouze o dočasný problém, kdy je na vině vyšší míra stresu, psychické vypětí, nedostatek spánku či nadměrná konzumace alkoholu. Pokud problém přetrvává delší dobu než 6 měsíců, je možné hovořit o tzv. erektilní dysfunkci.

 

S psychologickou příčinou pomůže návštěva odborníka, který určí příčinu a pomůže od problému psychického rázu. Lékaře byste ovšem měli navštívit i v případě, kdy se problém nelepší, případně se stupňuje jeho intenzita. V případě, kdy problém přetrvává dlouhodobě, může se jednat o příčinu závažnějšího onemocnění. Na vině však může být i některá medikace, která se nejčastěji předepisuje pacientům s cukrovkou nebo při zvýšeném tlaku. V mnoha případech postačí změna medikace, na kterou pacient špatně reaguje. 

 

S přibývajícím věkem může mít řada mužů problém se sníženou citlivostí, erekce dosáhnou, ale trvá to delší dobu než u mladých mužů. Možností, na léčení či posílení erekce je hned několik. Pokud hned nechcete přistoupit na radikální řešení v podobě předepsané medikace, je možné sáhnout po bylinných doplňcích stravy, které jsou povětšinou s příměsí macy peruánské, kotvičníku zemního nebo třeba zázvoru obecného.

 

Jako prevenci či jako prostředek ke zlepšení erekce se doporučují i tzv. Kegelovy cviky. Jejich kouzlo tkví v jejich jednoduchosti a nenáročnosti. Navíc je možné je praktikovat kdykoliv a kdekoliv bez povšimnutí okolí. Cvičení spočívá ve stlačování pánevního dna v různých časových intervalech. Na lepším sexuálním výkonu je tak možné pracovat bez povšimnutí na pracovní poradě nebo třeba při krácení volné chvíle na autobusové zastávce.

Karty