Prášky na erekci

S nedostatečnou či špatně udržitelnou erekcí se potýká řada mužů, pro většinu z nich se ovšem jedná o choulostivé téma, které nechtějí probírat ani se svým lékařem. A tak se snaží najít řešení svého problému na internetu v odborných článcích či nejrůznějších diskuzích. Možná mnohdy ovlivněni reklamou, sáhnout po prvním léku, který slibuje doslova zázraky. Jenže je potřeba si uvědomit, že léky na poruchy erekce jsou na lékařský předpis, neboť by v rukou zdravého člověka mohly mít tragické následky. Pro muže, který netrpí erektilní dysfunkcí, nemají prášky na erekci žádný účinek. Nanejvýš si s nimi může ještě přivodit zdravotní problémy.

 

Pokud už pilulky na erekci, tak pouze přírodní doplňky stravy, které obsahují některé výtažky z rostlin a mají příznivý vliv na kvalitu erekce. Mezi takové rostliny patří například maca peruánská, která je ve své domovině často nazývána peruánskou viagrou. Pozitivní účinky má i kotvičník, zázvor nebo třeba rozmarýn.

 

Problémy s erekcí přitom nemusí nutně znamenat zdravotní problém, povětšinou je na vině úzkost, nervové vypětí, pracovní napětí, stres, deprese nebo třeba nadměrná konzumace alkoholu. V případě, kdy se muž dostane do psychické pohody, odezní i problémy spojené se sexuálním životem. Dlouhodobé potíže s erekcí však není dobré podceňovat. Pokud se jedná o problém přetrvávající déle než 6 měsíců, je řeč o tzv. erektilní dysfunkci. Zde už se vyplatí vyhledat odborníka, který zjistí příčinu a následně předepíše odpovídající medikaci. Nejčastěji je to Sildenafil, který ale většina lidí zná spíše pod názvem Viagra. Lék je na lékařský předpis a není hrazen z veřejného zdravotnictví. I z tohoto důvodu je potřeba počítat z vyšší cenou, která se pohybuje kolem 400 korun za jednu tabletu. Pomoci ale mohou i tzv. Kegelovy cviky, které jsou vhodné téměř pro každého.

Karty