Předčasná erekce

Z očekávaného několikaminutového milování už je zase jen pár vteřin? Co teď? Trapné ticho, stud a mužova sebedůvěra na bodě mrazu. Proč ovšem tento partnerův problém neproměnit spíše ve výhodu? 

 

Podle průzkumů se průměrný pár, který žije v dlouhodobém spokojeném vztahu, miluje obvykle v rozmezí pěti až dvaceti minut. Pokud muž nemá s dosažením erekce problém, je pro něho tato doba vyhovují, jak jsou na tom ale ženy? Ty mnohdy dávají přednost pomalejšímu sexu, neboť potřebují k vyvrcholení delší dobu, kdy se mohou uvolnit a naplno si užít doteky, hlazení a tělesnou blízkost. Jenže problém nastává ve chvíli, kdy muž vyvrcholí až příliš brzy.

 

Pokud je partnerka otevřena experimentování, či je ochotna vzít mužovu chloubu do vlastních rukou je z půli vyhráno. Milostný akt není jen o samotném sexu a vyvrcholení, které je spíše třešničkou na pomyslném dortu. Aby si ženy mohly sex užít se vším všudy, je zapotřebí neopomenout předehru. Ta je pro řadu žen ještě důležitější než samotný akt.

 

Zaručené triky na oddálení erekce

  • V případě, kdy chcete alespoň o pár chvil oddálit mužovu erekci, stačí jemně zatáhnout a zmáčknout varlata. Tento chmat zaručí skutečně velkou šanci, že v danou chvíli k vyvrcholení nedojde.

 

  • Pomoci mohou i nejrůznější doplňky stravy, které jsou na bylinné bázi a je možné je koupit běžně v lékárně nebo na internetu. Povětšinou jsou ve formě jemně namletého prášku, lisovaných kapslí nebo čaje.

 

  • Situaci dokáže zachránit i pravidelné provádění tzv. Kegelových cviků, které jsou vhodné pro každého. Jsou nenáročné a je možné je praktikovat téměř kdekoliv bez nelichotivých pohledů okolních lidí. Toho, že právě pracujete na své sexuální výdrži, si totiž nikdo nevšimne. Posilovat pánevní svaly tak můžete třeba na pracovní poradě nebo si tímto cvičením krátit volnou chvíli při čekání na tramvaj.
Karty