Přesto všichni po sexu touží

Když na sex pohlédneme ryze pragmaticky, musíme dát vlastně za pravdu onomu lordovi ze známého vtipu, který po vyvrcholení praví: „Lady, doufám, že jste otěhotněla. Nerad bych ještě někdy tyto směšné pohyby opakoval.“ Protože jak vypadá sex? Vlastě přesně tak. Dva lidé, které to k sobě přitahuje, se prostě k sobě přiblíží, nakolik to jenom jde, dvě těla splynou v jedno, pak tito provádějí ony nám všem dobře známé pohyby a vydávají specifické zvuky, a když je po všem, není z toho už zanedlouho vůbec nic. Pokud z toho není potomstvo.

Zdálo by se tedy, že nejde o nic, po čem bychom měli nějak toužit. Je to přece něco tak banálního!

Jenže navzdory tomu po sexu toužíme. Začíná to obvykle už v poměrně útlém věku, kdy o něm nejspíše jen sníme za vlhkých nocí, a nedáme si pokoj minimálně do doby, než nám to přestane jít. K čemuž automaticky dochází, protože to tak zařídila příroda, proti které jsme my lidé bezmocní. Nebo vlastně skoro bezmocní.

Dokud nám to jde, užíváme si sexu třeba i při každé příležitosti. Dělá nám totiž dobře, lépe než kdeco jiné. Ale právě proto, že nám to dobře dělá, se jen tak neradi smiřujeme s tím, když už výkony slábnou, erekce není jako zamlada, ochabujeme, prostě nepodáváme takové výkony, jaké bychom si my muži představovali. A dali bychom nevím co za to, kdyby to bylo aspoň o něco lepší.

A protože tu přemlouvání našich intimních partií nezabírá, musíme to zkoušet jinak. A tak to zkoušíme – a to s nespornými úspěchy – s ErectMaxem. Protože je to právě tento přípravek, jenž nám mužům při sexu skutečně pomáhá, na rozdíl od všelijakých fám a babských rad. A bodejť by také nezabíral, když jsou v něm obsažena přírodní afrodiziaka.

Prostě si stačí tento přípravek pořídit a používat ho tak, jak se má, a ztracené naděje přestávají být ztracenými. A co se zdálo nemožné, to může zase jít.

Karty