Zlepšení erekce

Problémy spojené s erekcí jsou pro muže choulostivé téma, se kterým se jen málokdy rozhodnou navštívit specialistu. A tak řada z nich pod vlivem studu hledá dostupné informace na internetu v diskuzních fórech či odborných článcích. Mnohdy pod vlivem reklamního nátlaku zakoupí první přípravek, který slibuje nedosažitelné. Je potřeba si uvědomit, že většina medikamentů na erektilní dysfunkci je na lékařský předpis a není možné je tak koupit touto formou. Povětšinou se jedná o léky pochybné kvality, které mohou některým jedincům spíše přitížit, než je přímo zázračně vyléčit.

 

Pokud skutečně chcete produkt, který bude mít příznivý vliv na zlepšení erekce, je dobré sáhnout po bylinný doplňcích stravy s macou peruánskou nebo kotvičníkem zemním. Tyto bylinné doplňky jsou volně k dostání na internetu nebo v lékárnách. Ne nadarmo se přece mace peruánské přezdívá „peruánská Viagra“.

 

Psychický problém či erektilní dysfunkce

Psychický stav muže do značné míry souvisí i s jeho sexuálním životem. Pokud se nachází v období zvýšené psychické zátěže nebo pracovního vypětí, může být následkem i nedostatečná erekce. Tento problém je však pouze dočasného rázu a vymizí ve chvíli, kdy se muž opět ocitne v psychické pohodě.

 

Nepříznivý vliv na kvalitu erekce má i nadměrná konzumace alkoholu či některé medikamenty na léčbu cukrovky či zvýšeného krevního tlaku. Erekce je ovlivňována i věkem muže, s přibývajícími roky se snižuje citlivost penisu a to má za následek delší dobu, než ke vzrušení dojde. Rychlá erekce však ještě nikdy není jasným indikátorem kvalitního pohlavního styku.

 

Pokud problémy s erekcí přetrvávají déle než 6 měsíců, je možné hovořit o tzv. erektilní dysfunkci. Tuto diagnózu stanový lékař a následně předepíše vhodnou medikaci či vyloučí jiné závažné onemocnění. Při přetrvávajícím problému s dosažením erekce se tak nedoporučuje návštěva lékaře odkládat.

Karty