Chronický zánět prostaty

Když je člověk mladý, tak rozhodně nepomýšlí na problémy, které by ho mohly potkat na životní cestě. Stejné je to u mužů, kteří si nechtějí připustit, že s přibývajícím věkem nepřichází jen moudrost, ale rovněž zdravotní problémy. Některé se velmi hluboko dotýkají mužské chlouby a ovlivňují tak i sexuální život. Pod největším tlakem je samozřejmě prostata, která v mládí má velikost kaštanu, ale jakmile se začne zvyšovat věk, tak ani ona nezůstává pozadu se svým růstem. V pokročilém věku může mít dokonce velikost pomeranče a to už způsobí nejednomu siláku problémy. Především se v první řadě přihlásí o slovo poruchy s močením, ale později se může dostavit chronický zánět prostaty a daleko větší zdravotní problémy.

Záněty nejsou rozhodně příjemné

V podstatě žádný zánět neprospívá lepšímu psychickému stavu. Chronická prostatitida, což je v podstatě odborný název pro zánět prostaty, existuje samozřejmě i v akutní formě. Každý muž ji bude prožívat úplně jinak. V akutní verzi zánět vyvolávají bakterie, příznaky chronické prostatitidy mohou být dokonce i bez přítomnosti mikroorganismů. Zvětšená prostata nejen, že vytváří jistou překážku v průtoku moči a přináší další obtíže, jako pocit neúplného vyprázdnění nebo obtížné spuštění močení. Rovněž způsobuje vysoké teploty, bolest v podbřišku, genitálií a přichází další problémy například s inkontinencí nebo erekcí. Léčba chronické prostatitidy je zdlouhavá a častokrát se bez operativního zákroku neobejde.

Prevence by se neměla zanedbávat

V současné době existuje poměrně dost různých produktů, které jsou zaměřeny na pánské problémy. Některé jsou vyrobeny pouze z bylinných produktů, což samozřejmě lze užívat dlouhodobě. Navíc mohou ovlivnit nejen preventivní průběh ohledně prostaty, ale celkově pomoci s erekcí. Například produkty Prostatmax a Erectmax jsou cíleně zaměřeny na tyto problémy. Jedná se o veganské kapsle, které jsou naplněné přírodními látkami. Tudíž v podstatě bezpečný zdroj, který lze vyzkoušet.

Karty