Potíže s erekcí má každý druhý muž

Převládá u vás únava nad chtíčem? Není už sex to, co za mlada? Pak možná patříte k té polovičce mužů ve středním věku, které trápí potíže s erekcí. Projevuje se neschopností dosažení nebo udržení erekce a sníženou sexuální aktivitou.

Jen čtvrtina mužů potřebuje odbornou pomoc

V České republice trápí problémy s erekcí různého stupně až 52 % mužů ve věku 35 až 65 let. Naštěstí existují přírodní doplňky, které jim v tom mohou pomoci a navrátí jim pevnost, sílu a vytrvalost.
 
Jen čtvrtina mužů má takové problémy, které vyžadují lékařskou pomoc a odbornou léčbu. O diagnóze erektilní dysfunkce se dá mluvit v případě, kdy problém přetrvává minimálně 6 měsíců.
 

Může za problémy s erekcí stres?

Potíže mohou mít dvě základní příčiny, a to psychickou a fyzickou.

Když se podíváme na tu fyzickou stránku, velký vliv na erekci má stav cév. Proto mají větší předpoklady pacienti s cukrovkou, vysokým cholesterolem, zvýšeným krevním tlakem či ischemickou chorobu srdce, kteří mají poškozené cévy. Kromě cév se na erekci podílí také nervová onemocnění či nemocná prostata.

Mnohem větši vliv na kvalitu erekce má psychický stav, zejména permanentní stres a hektický způsob života, vytížení v práci a vztahové problémy. Nejvíce pak deprese a úzkosti.

Příčina erektilních problémů je přitom pravděpodobně závislá především na věku pacienta. V mládí jistě převládají spíše psychogenní příčiny a se stoupajícím věkem stále více důvody somatické.

Mají i mladí muži problémy s erekcí?

U mladých bývají probémy s erekcí většinou psychogenního charakteru. Nejsou podmíněné cévní nedostatečností nebo neurologickými problémy, ale spíše nejistotou a nezkušeností. 

Jak potíže s erekcí řešit?

Pokud vás trápí snížená sexuální aktivita a problémy s erekcí, najdete na trhu řadu potravinových doplňků, které při dlouhodobém užívání pomohou váš problém řešit. Vybírejte takové, které jsou složeny z čistě přírodních surovin a obsahují nejlépe kotvičník zemský, macu peruánskou a arginin, které zvyšují libido, prokrvují končetiny (včetně penisu) a dodávají potřebnou energii. Při výběru si vždy zkontrolujte cenu vs. počet tobolek v balení. Mrkněte na náš ErectMax a budete mile překvapeni.

Při dlouhodobých potížích vyhledejte lékaře, který vám předepíše léky.

Karty