Přípravky na erekci

Potíže s erekcí patří u mužů mezi nejchoulostivější témata vůbec. Tento problém si žádá návštěvu lékaře, pokud přetrvává delší dobu. Ovšem vlivem studu muži návštěvu mnohdy odkládají a snaží se zjistit veškeré možné informace z oborných článků a diskuzních fór na internetu. Možná mnohdy pod vlivem reklamních slibů, kupují první přípravky na erekci, které jim jsou doporučeny. Jenže měli bychom si uvědomit, že prostředky na erekci jsou pouze na lékařský předpis a tudíž jejich koupě touto formou není možná. Je to z prostého důvodu, u zdravých mužů nemají léky na zlepšení erekce žádný smysl a naopak ještě mohou přivodit zdravotní komplikace. Pokud opravdu chcete podpořit svou erekci, vyplatí se sáhnout po doplňcích stravy, které jsou mnohdy na rostlinné bázi. Byliny jako je kotvičník, maca peruánská nebo třeba korejský ženšen jsou známé pro své příznivé účinky na erekci, libido či plodnost u obou pohlaví již celá staletí. U nás je můžete nejčastěji naleznout ve formě jemně namletého prášku, lisovaných tablet nebo čaje. Ovšem takový kořen macy peruánské či korejského ženšenu je možné v našich končinách naleznout také.

 

Jen dočasný problém nebo erektilní dysfunkce?

Diagnóza erektilní dysfunkce může být stanovena až ve chvíli, kdy problémy s erekcí přetrvávají delší dobu než 6 měsíců. Projevuje se neschopností dosáhnout plnohodnotné erekce pro sexuální akt. Zde už je návštěva specialisty skutečně nutná. Jedině on může provést vyšetření, vyloučit závažné onemocnění a následně předepsat odpovídající léčbu.

 

Mnohem častěji je však na vině psychický stav. V případě, kdy se muž v danou chvíli nachází ve špatném psychickém rozpoložení, může jeho erekce kopírovat psychický stav. Na vině je přemíra stresu, pracovní vypětí, nedostatek spánku či nadměrná konzumace alkoholu. Povětšinou ale špatná erekce odezní s psychickou pohodou.

Karty