Problémy s erekcí

O pánských problémech se zase až tak často nemluví. Ne že by to snad bylo zakázané ovoce, ale spíš si každý muž nechce připustit, že by vůbec mohl být nějaký problém v oblasti sexu. Přesto jak se zdá, tak problém s erekcí není zase až tak nenormální příhoda. Může se objevit v každém věku a naštěstí se nemusí jednat o nic vážného, jen chvilkovou indispozici. Horší je to, když přichází pravidelně problém s erekcí po 40 roku života. Pokud totiž přetrvává, je na místě vyhledat odbornou pomoc, což se samozřejmě hned tak nikomu nechce. Bohužel pokud s tím dotyčná osoba nezačne něco dělat, tak se problémy s erekcí mohou stupňovat a může pomalu docházet ještě k větším problémům, které budou muže jen sužovat. Navíc je třeba zdůraznit, že problémy s erekcí jsou skutečně velmi častým problémem, tudíž pokud tím trpíte, nejste v tom sami, jen se s tím zrovna nikdo nechlubí.  

První pohlavní styk

První láska a příprava na noc plnou vášně, to skutečně může ovlivnit psychickou stránku natolik, že se při prvním styku dostaví problémy s erekcí. Dokonce se může stát, že se dostaví i problémy s erekcí přímo při aktu, ale je třeba brát tuto příhodu s rezervou. Skutečně se mohou dostavit problémy s erekcí ve 20, protože ačkoliv je mladík v plné síle a rozvoji, tak strach, že selže, zkrátka může ovlivnit celou situaci. Zvláště pokud by se jednalo o první pohlavní styk. Časem se vše srovná. Strach může bohužel ovlivnit pohlavní styk i mnohem později. Problémy s erekcí ve 30 letech nejsou výjimkou, ale na druhou stranu je třeba zvážit i například možné onemocnění nebo léky, které by dotyčný mohl užívat a tím by se mohl ovlivnit rovněž sexuální život.

Dá se problémům předejít?

I tak by mohla znít otázka. Pokud za problémy bude stát nějaká nemoc, tak zajisté je dobré situaci konzultovat s lékařem. Nicméně je pravdou, že se správnou prevencí se nemusí problémy s erekcí ani ve 40 letech dostavit. Pokud přece jenom se začnou objevovat menší výpadky, lze pouvažovat o kvalitních přírodních tobolkách, které obsahují macu, kotvičník a arginin. Mohou rozhodně pozvednout sebevědomí a třeba i něco jiného, protože mají na to potenciál.

Karty