Sprej na erekci

Potíže s erekcí mohou překvapit každého muže v jakémkoliv věku. Přesto se řada z nich tento problém stydí řešit se svým lékařem a raději spoléhá na diskuzní fóra či odborné články na internetu. A mnohdy pod vlivem reklamního marketingu vloží svou naději do pochybného produktu s nejistým výsledkem. Je potřeba ale poznamenat, že produkty na erektilní dysfunkci nejsou volně dostupné a tudíž je nejde koupit ani na internetu.

 

Volně prodejné jsou bylinné doplňky stravy, které je možné zakoupit bez lékařského předpisu v lékárnách i na internetu. Další možností je i sprej na penis, který má příznivý vliv na erekci. Doplňky stravy je však vhodné zařadit do svého jídelníčku ve chvíli, kdy se jedná jen o problém s menší citlivostí. Pokud problém přetrvává delší dobu než 6 měsíců, je dobré se obrátit na specialistu, který určí příčinu a vyhodnotí následující postup léčby.

 

Ne vždy je na vině závažné onemocnění

Ještě než se začnete strachovat ze závažného onemocnění, je potřeba poznamenat, že za většinou poruch spojených s erekcí mohou psychické potíže. Nepřiměřená míra stresu, úzkost, deprese, nespavost, pracovní vypětí či nadměrná konzumace alkoholu mohou mužské tělo natolik zaměstnat, že není schopno podat očekávající sexuální výkon.

 

Na vině mohou být i některé léky, kdy se přímo v příbalovém letáku můžete dočíst o nežádoucích účincích v podobě poruchy erekce. Tento jev je typický pro skupinu tzv. beta-blokátorů, které jsou nejčastěji součástí léčiv na vysoký krevní tlak. Podobný účinek na mužskou erekci mohou mít též léky na zvýšený cholesterol, antidepresiva či léky na spaní. V případě, kdy pozorujete, že se u vás objevil nežádoucí účinek v podobě špatně dosažitelné erekce, je dobré se poradit se svým lékařem nebo lékárníkem. Nikdy nevysazujte léky bez vědomí lékaře, který je předepisoval!

Karty