Testosteron prodej

Nízký testosteron, který postihuje většinu mužů už po třicátém roce života, má negativní dopad na duševní i fyzické zdraví muže. A nejde jen o spojitost s erekcí a produkcí spermií. Ovlivňuje tvorbu svalové hmoty, množství červených krvinek, pevnost kostí, hustotu ochlupení i duševní pohodu. Testosteron stimuluje tvorbu kolagenu a výrazně tak ovlivňuje i kvalitu kůže. V neposlední řadě působí na činnost mozku a srdce. Zvyšuje srdeční výkon a zlepšuje průtok krve. Testosteron také brání v ukládání tukových zásob v rizikových partiích.

Jak to je s množstvím testosteronu

Muži, kteří jsou celý den v pohybu, pracují na čerstvém vzduchu, zdravě se stravují a zbytečně se nestresují, mají daleko lepší hodnoty testosteronu než muži stejného věku, kteří tráví celé dny v kancelářích, žijí ve stresu a stravování řeší většinou ve spěchu a nevhodným jídlem.

Hladinu, tohoto pro muže tak důležitého hormonu, ovlivňuje dokonce i kvalita životního prostředí. Existují látky, které tvorbu testosteronu blokují. Jsou obsaženy například v benzínu nebo v některých plastech.  Z těch se potom mohou velice snadno dostat přímo do stravy, pokud se například k ohřívání jídla v mikrovlnné troubě použije plastové nádobí, které k tomu není určeno. Při velkém stresu se do organismu uvolňuje kortizol, a ten přímo blokuje tvorbu testosteronu.

Kde lze testosteron najít

Naštěstí muži mohou nedostatek testosteronu řešit, a to jednak správnou životosprávou a potom lze testosteron koupit jako přírodní doplněk stravy.

Prodej testosteronu v této podobě není nijak omezený lékařským předpisem. Jde o čistě přírodní produkty, které dlouhodobým používáním postupně zvedají hladinu testosteronu. Nijak přitom nenarušují rovnováhu organismu, spánek nebo životní funkce.

Pro udržování hladiny testosteronu v organismu je také vhodné se soustředit na dostatečný příjem vitamínů a minerálů. Jde především o hořčík, zinek, vitamín B6, vitamíny C, D, E. Snadný a rychlý prodej testosteronu a vitamínů lze provést prostřednictvím e-shopu, který se zaměřuje na produkty zdravé výživy a potravinové doplňky.

Optimální hodnoty testosteronu lze podpořit zařazením vhodnějších potravin do jídelníčku co nejčastěji. Jde například o vejce, česnek, avokádo, špenát nebo mandle.

Jak se tedy bránit úbytku testosteronu?

Jde o změnu životního stylu, Je třeba se soustředit na vyváženou stravu, omezit alkohol, pohybovat se na čerstvém vzduchu, a to vše doplnit vhodnými potravinovými doplňky.

Karty