Jak podpořit erekci?

Milostný zážitek se může doslova ve vteřině proměnit v trapný moment ticha. Problémy s erekcí nejsou nic ojedinělého, za život se s nimi potká každý druhý muž. Přesto ale není dobré tento problém brát na lehkou váhu. Ovšem pro muže představuje problém s erekcí choulostivé téma a ostych je někdy tak velký, že brání v návštěvě specialisty. Jak podpořit erekci? Muži hledají dostupné informace na internetu a mnohdy pod vidinou marketingových slibů sahají po léku s pochybným původem. Na místo podobných medikamentů, vsaďte raději na přírodní sílu v podobě bylinných doplňků stravy. Ty jsou pro tělo prospěšné a navíc se skládají ze směsicí bylin, které odporují mužskou potenci.

 

Jedná se pouze o dočasný problém?

Erektilní dysfunkce je diagnozována až poté, co problémy s erekcí přetrvávají déle než 6 měsíců. Její projevy jsou spojovány s nedostatečnou či špatně udržitelnou erekcí a snížením libida. V podobných případech už stojí za zvážení návštěva specialisty, který může vyhodnotit příčinou problému a předepsat odpovídající medikaci. Ne vždy však musí být příčinou zdravotní problém, v spoustě případů je na vině primárně psychika.

 

Krom psychiky můžou být na vině i jiné medikamenty, u kterých se v příbalovém letáku dočtete jako jeden z nežádoucích účinků právě poruchu erekce. Jedná se o typický jev léků na vysoký krevní tlak. Podobný účinek však mohou mít i léky na zvýšený cholesterol nebo antidepresiva. V takovém případě se ovšem obraťte na svého doktora, který může medikaci vyměnit, nikdy jí nevysazujte před předchozí konzultací s lékařem.

 

Kvalitní erekce jde ruku v ruce s psychickou pohodou

Erekci do značné míry ovlivňuje psychický stav muže. Pokud se tedy v současnosti potýká s nahromaděným stresem, únavou či depresemi, jako jeden z nejčastějších jevů se projevuje proávě problém e erekcí.

Karty