Jak prodloužit erekci?

Také s partnerkou na sebe nemáte přes týden čas a tak si ho na sebe chcete vyšetřit alespoň o víkendu? Plánujete celý víkend plný milostných hrátek, ale vše skončí ještě dříve, než vlastně stihlo začít? Vše je ukončeno omluvami a trapným tichem. Jak prodloužit erekci, aby se podobná situace už nikdy nemusela opakovat? Žádný muž to nikdy nahlas nepřizná, ale pocit, kdy selže v postele je pro něj noční můrou. Přitom se jedná o vcelku běžný jev, se kterým se v životě setká téměř každý muž. Stačí nervozita či nadměrná konzumace alkoholu a večer neskončí tak, jak by za normálních okolností skončit měl. Jak oddálit erekci, aby ze sexu měla partnerka stejné potěšení jako vy? A jde to vůbec?

 

Je čas na milostné hrátky

Pokud mezi jednotlivými pohlavními styky dojde k delšímu výpadku, může to u muže znamenat předčasnou ejakulaci. Nejlepší prevencí je tak pravidelný pohlavní styk. V případě, kdy vás trápí předčasná ejakulace je dobré se s partnerkou milovat i několikrát týdně. Větší sexuální apetit, bude mít tížené výsledky i v celkové výdrži sexuálního aktu. Prevencí je i pravidelná masturbace v případě pracovní vytíženosti, která poskytne alespoň částečné sexuální vybití.

 

Kegelovy cviky nejenom při zvětšené prostatě

Kegelovy cviky jsou skvělým pomocníkem v boji za delší a plnější erekcí. Přišel s nimi gynekolog Arnold Kegel už v roce 1948 a jejich praktiky se používají dodnes. Jsou skvělým pomocníkem při inkontinenci, zvětšené prostatě anebo právě i pro lepší erekci. A víte co je na nich nejlepší? Můžete je provádět během celého dne bez povšimnutí ostatních.

 

Bylinné doplňky stravy na závěr

Příroda nabízí mnoho bylin, které pomáhají mužům v posteli najít ztracenou sebedůvěru už celá staletí. Mezi ty nejznámější patří například maca peruánská, kotvičník zemní nebo ženšen pravý. Vsaďte na mocnou sílu přírody!

Karty