Poruchy erekce

Není na místě chodit kolem horké kaše a na rovinu si přiznat, že problémy s erekcí mohou skutečně potkat každého muže. Může se jednat o pouhou krátkou indispozici, která sama odezní. Příčinou může být stres, špatná životospráva nebo i jiné podněty, které když se změní, vše bude opětovně fungovat, tak jak správně má. Ovšem pokud problémy přetrvávají delší dobu a mluvíme například o době, která trvá půl roku, poté jak se zdá je tu skutečný problém a v podstatě se jedná o erektilní dysfunkci. Tato porucha erekce se nejčastěji objevuje s přibývajícím věkem, ale může za tím stát i vážnější onemocnění. Na pozoru by se tak měli mít pánové, kteří trpí cukrovkou, aterosklerózou, vysokým tlakem nebo mohou mít i poruchu nervů, které jsou zodpovědné za řízení erekce. Možností je více a skutečně reálnou odpověď může dát pouze odborník. Nicméně poruchy erekce se dají řešit a nadále muž může dostatečně uspokojit svoji partnerku.

Selhání při styku

Je pravdou, že poruchy s erekcí nejsou příjemné a navíc překvapí v neméně vhodnou dobu.

  • Partnerka je žhavá a připravená, jenomže penis si usmyslel, že ještě chvíli posečká. Než se dosáhne dostatečné erekce, tak to bude delší dobu trvat.
  • Nejhorší je, když se oba partneři snaží, avšak s penisem to ani nehne. Nejen, že se rozhodl, že nebude pevný, ale ani se dostatečné erekce nedosáhne.
  • Ovšem potíže s erekcí mohou být i takové, že je penis pevný, ale ne natolik, aby předvedl nějaký výkon.
  • A úplné fiasko je dobrý začátek, avšak rychlý konec. Ten nekončí rychlým vyvrcholením, ale opadnutím během styku.

Prevence bylinnými preparáty

Snad všude se doporučuje prevence, která je samozřejmě možná i v tomto případu. A není nutné hned nastupovat drasticky s podpůrnými léky. Je možné vyzkoušet bylinný doplněk, který obsahuje rostlinné složky, kotvičník a macu. O obou je známo, že podporují mimo jiné i sexuální touhu, navíc se nejedná o nový trend. Přírodní produkty slouží již řadu století, jen u nás se nyní vyskytují v přijatelnější formě a to v podobě želatinových tobolek, přesně jako je nabízí produkt ErectMax. Případně se lze včas poradit s lékařem, jak postupovat k úspěšné erekci a prožívat tak znovu sexuální vášeň bez strachu, že se dostaví opět fiasko.

Karty